Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden: op werkdagen van 13.00 tot 18.00 uur.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 0315 68 35 91 of info@apotheekulft.nl.

Gratis inloopspreekuur
Wij staan graag voor u klaar wanneer u onze service nodig heeft. Daarom hanteren wij geen vast inloopspreekuur, maar kunt u iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker.
Een groot voordeel van uw Service Apotheek!

ServiLocker
Apotheek Ulft en het ServicePunt van Apotheek Ulft in Gendringen, hebben een ServiLocker staan. Een ServiLocker is een medicijn uitgifte automaat, waarmee uw geneesmiddelen veilig en eenvoudig door uzelf kunnen worden afgehaald zonder tussenkomst van één van onze medewerkers. U kunt hiermee 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw geneesmiddelen afhalen op het tijdstip dat u uitkomt.

Zodra uw herhaalrecept voor u klaar staat in de ServiLocker, ontvangt u een electronisch afhaal bericht per email, met daarin een afhaalcode. Vanaf dat moment ligt uw recept voor u klaar om afgehaald te worden. Dit kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week doen!

Grote verpakkingen, gekoelde producten, medicijnen die u voor het eerst krijgt of medicijnen die u meer dan 1 jaar geleden voor het laatst heeft gehad, kunt u niet afhalen via de ServiLocker. U krijgt in dat geval van ons een email om het af te halen in de apotheek of het ServicePunt.

Geinteresseerd in deze gratis service? Vraag er naar bij onze medewerkers.