Ons team

Apotheek Ulft en ServicePunt Gendringen.

Apotheek Ulft is gevestigd in Ulft aan de Pastoor Vernooijstraat 8. Apotheek Ulft is geopend maandag tm vrijdag geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur. In apotheek Ulft kunt u met al uw recepten terecht.

Apotheek Ulft heeft in Gendringen een ServicePunt. Het servicepunt is gevestigd aan de ds. Van Dorpstraat 8 in Gendringen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 15:30 tot 17:30. U kunt uw medicatie tussen deze tijden ophalen.
Het Servicepunt heeft geen eigen medicijnvoorraad. Al uw recepten worden in Apotheek Ulft voor u klaar gemaakt. U dient daarom uw bestelling op tijd aan te vragen:

  • Herhaalmedicatie (medicatie die u de afgelopen 12 maanden heeft ontvangen). Het recept dient minimaal 1 werkdag eerder vóór 15:00 uur in de apotheek aanwezig te zijn.
  • Incontinentiemateriaal. Is niet in het servicepunt aanwezig. U dient dit minimaal 1 werkdag van tevoren bij apotheek Ulft aan te vragen.

Voor medicatie die op de dag van bestellen nodig is (bijvoorbeeld kuurtjes of pijnmedicatie), dient het recept vóór 13:00 uur in Apotheek Ulft aanwezig te zijn.
Het Servicepunt biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelde medicatie 24 uur per dag 7 dagen per week af te halen uit de medicijnautomaat (ServiLocker). Voor deze gratis service kunt u zich aanmelden.