Onze apotheek


Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. Ook voor zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Apotheek Ulft is gevestigd in Ulft aan de Pastoor Vernooijstraat 8. Apotheek Ulft is geopend maandag tm vrijdag geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur. In apotheek Ulft kunt u met al uw recepten terecht.

Apotheek Ulft heeft in Gendringen een ServicePunt. Het servicepunt is gevestigd aan de ds. Van Dorpstraat 8 in Gendringen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 15:30 tot 17:30. U kunt uw medicatie tussen deze tijden ophalen.
Het Servicepunt heeft geen eigen medicijnvoorraad. Al uw recepten worden in Apotheek Ulft voor u klaar gemaakt. U dient daarom uw bestelling op tijd aan te vragen:

  • Herhaalmedicatie (medicatie die u de afgelopen 12 maanden heeft ontvangen). Het recept dient minimaal 1 werkdag eerder vóór 15:00 uur in de apotheek aanwezig te zijn.
  • Incontinentiemateriaal. Is niet in het servicepunt aanwezig. U dient dit minimaal 1 werkdag van tevoren bij apotheek Ulft aan te vragen.

Voor medicatie die op de dag van bestellen nodig is (bijvoorbeeld kuurtjes of pijnmedicatie), dient het recept vóór 13:00 uur in Apotheek Ulft aanwezig te zijn.
Het Servicepunt biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelde medicatie 24 uur per dag 7 dagen per week af te halen uit de medicijnautomaat (ServiLocker). Voor deze gratis service kunt u zich aanmelden.